Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Osa-aikaeläkkeen työtuntien määrä

Olen ollut osa-aikaeläkkeelle alkuvuodesta 2014, 50 ja 50 %, ja 2 viikkoa töissä, kaksi eläkkeellä. Nyt esimies on laskenut että työlistaohjelman (Titania) mukaan olisi 46 tuntia ja risat miinuksella ja vaatii tekemään ensi ensi vuoden alussa takaisin. En vain oikein ymmärrä mistä ne miinustunnit tulee, kun olen kuitenkin tehnyt listan mukaiset tunnit ,vaikkain joka toiselta listalta tulee 2 vkoa eläkettä, mutta sehän tulee toisella listalla sitten takaisin.Meillä on muodollinen periodityö/ 3 vkoa ?
aihealueelle Työaika 5 vuotta sitten
Kristiina
Kysytty 5 vuotta sitten
Kristiina
Mene esimiehen luo. Ota luottamusmies mukaan. Pyydä esimiestä selittämään ihan yksityiskohtaisesti päivä päivältä, mistä moinen tuntimäärä tulee.
oi
Vastattu 5 vuotta sitten
oi