Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työajan muutos

Voiko työnantaja muuttaa yksi puolisesti ruokatauon pituutta 30min ->60min? Muutos koskee koko työryhmää.
aihealueelle Työaika 5 vuotta sitten
sähkäri
Kysytty 5 vuotta sitten
sähkäri
Olen sellaisessa käsityksessä, että jos ruokailutauon pituus muuttuu noin oleellisesti, niin työnantajan pitää neuvotella henkilöstön edustajien kanssa ennen päätöksen tekoa. Kysykää pääluottamusmieheltä.
Robe
Vastattu 5 vuotta sitten
Robe

Pääluottamusmies ei ota kantaa.
sähkäri
Vastattu 5 vuotta sitten
sähkäri

Jos te olette ainoa tiimi, jonka ruoikailutauko tulee olemaan 30 min pidempi kuin muilla, niin ryhtykää kyselemään tasapuolisen kohtelun perään. Ennen sitä vaatikaa kunnon perustelut ruokailutauon pidentämiselle. Jos joku teistä on liittynyt ammattiliittoon, niin soittakoon hän sinne ja kysyköön neuvoa,
Nimimerkillinen
Vastattu 5 vuotta sitten
Nimimerkillinen

mitään järkevää selitystä ei ole annettu. Kaksi jhl:llän edustajaa oli paikalla tekemättä mitään. Kysymys on kiinteistöhoidosta .
sähkäri
Vastattu 5 vuotta sitten
sähkäri

Kokeilkaa vielä soittaa JHL:n lakimiehelle. Varmaan sellainen heidän pääpaikalta löytyy.
nimim.
Vastattu 5 vuotta sitten
nimim.