Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuinka kauan kunta maksaa sairasloma palkkaa ?

Eli kuinka kauan kunta maksaa 2/3 palkkaa, kun kyse on pitkästä yli 60 pv. Sairaslomasta. Lasketaanko sairaslomaan viikonloput vai arkipäivät vain.?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 6 vuotta sitten
Tietämätön
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

V luku 2 § Sairausloma-ajan palkka 1 mom. Viranhaltijalla/työntekijällä on saman kalenterivuoden aikana oikeus saada sairausloman ajalta 1 varsinainen palkkansa 60 kalenteripäivän ajalta 2 sen jälkeen kaksi kolmasosaa varsinaisesta palkastaan 120 kalenteripäivän ajalta 3 lisäksi voidaan harkinnan perusteella maksaa enintään kaksi kolmasosaa varsinaisesta palkasta enintään 185 kalenteripäivän ajalta. Kalenteripäivät = kaikki päivät
kalenteripäiviä
Vastattu

Mitä tarkoittaa tuo IV luvun 2§ 3 momentti "harkinnan perusteella"?

Harkinnan perusteella voidaan maksaa enintään kaksi kolmasosaa varsinaisesta palkasta enintään 185 kalenteripäivän ajalta.

Maria
Vastattu

Voidaan maksaaei ole pakko maksaa

Harkinnan mukaan = jos sairas pyytää, niin työnantaja harkitsee ts. päättää maksaako vai ei. Luulisin, että harvoin maksaa.e

etta
Vastattu