Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuka vastaa tästä palvelusta

Hei uteliaisuuttani kyselen, että kuka vastaa tästä sivustosta? Kuka/ketkä näihin kysymyksiin on velvoitettu vastaamaan? Ainakaan omaan silmääni ei osunut tieto tältä sivustolta.
aihealueelle Muu aihe 5 vuotta sitten
MM
Kysytty 5 vuotta sitten
MM
Tätä olen itsekin miettinyt, sillä vastaajia on selkeästi useampia. Sivuston ylälaidassa lukee toive, että kävijät vastaisivat osatessaan muiden kysymyksiin, mutta haluaisin itsekin tietää vastaileeko näihin kysymyksiin myös joku ylläpitäjä/asioista varmuudella tietävä henkilö? En tiedä uskaltaisinko jättää palkka ym. kysymyksiä normi-ihmisten tiedon varaan, muutenhan tämä ei eroa sen kummoisemmin muista foorumeista (Suomi24, Vauva.fi jne.), jotka ei nyt tunnetusti ole parhaimpia tiedonlähteitä.
Nyyhky
Vastattu 5 vuotta sitten
Nyyhky

Tuossa etusivulla lukee: Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin. Siitä voit päätellä, että vastaaja voi olla kuka tahansa. Vastauksiin ei voi luottaa sen enempää kuin muillakaan foorumeilla, jossa nimimerkit jakavat tietämystään. Vastauksista voi saada osviittaa, mutta ne pitää aina tarkistaa. Kannattaa ensin kysyä omalta esimeiheltä. Jos hän ei tiedä, hän ohjaa oikean tietäjän luo. Jos ei halua paljastaa ongrlmaansa esimiehelle, niin silloin luottamusmies on se, jolta ensin kysytään. Hän saa aina hankittua oikean tiedon, jos ei itse tiedä. Lisäksi hän voi usein samantien myös hoitaa ongelman pois. Palvelun ylläpitäjä löytyy etusivun alareunasta.
varoke
Vastattu 5 vuotta sitten
varoke