Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

lisätyön ja ylityön ero ja rajat

kertokaapas armaat ihmiset, mikä ero on lisätyöllä ja ylityöllä? entä milloin kummassakin tulevat rajat vastaan eli miten paljon saa kumpaakin tehdä? miten rajoihin vaikuttaa se, että on kahtena päivänä viikossa osittaisella opintovapaalla? nyt on nimittäin niin, että opiskelijana tekisin työtä aina kun voin, mutta nykyisen työpaikan esmies ei halua että teen, vaan sekoittaa lisätyöt, ylityöt, opintovapaan ja vuosiloman iloisesti keskenään. :D kiitos kaunis.
aihealueelle Työaika 5 vuotta sitten
opiskelija
Kysytty 5 vuotta sitten
opiskelija
Jos olet kahtena päivänä opintovapaalla ja teet töitä kolmena päivän viikossa, niin olet 60 %:n osa-aikainen. Lisätyötä on sinulle se työnantajan aloitteesta tehty työ, joka ylittää sinun työvuoroluetteloon merkityn säännöllisen osa-aikatyöaikasi ja joka ei ylitä kokoaikatyön ylityörajaa. Yleistyöajassa vuorokautinen ylityöraja on 8 tuntia tai korkeampi työvuoroluetteloon merkitty tuntimäärä, kuitenkin enintään 9 tuntia ja viikoittainen ylityöraja on 38 h 15 min. Lue ylitöistä alla olevasta linkistä. Kysy luottamusmieheltä ne asiat, jotka jäivät epäselväksi. Jos esimiehen tiedoissa on aukkoja, niin pyydä luottamusmiestä valistamaan.
Raija
Vastattu 5 vuotta sitten
Raija