Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Palvelusvuosilisästä

Olen ollut siivousalalla töissä 26-vuotta tänä vuonna ja käynyt ohjaajakoulutuksen. työpaikkana sairaala. Nyt minua pyydettiin kahdeksi viikkoa palveluohjaajan vuosilomasijaiseksi ja sain palveluohjaajan palkan siltä ajalta, mutta palveluvuosilisät oli poissa, eli sain vähemmän kuin normaalitöissä ja ala kuitenkin sama ja työpaikka sama ?? Onko tämä oikeesti näin..
Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 6 vuotta sitten
Sanna
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Se on työkokemuslisä. KVTES II luku 12 § Oletko kysynyt esimieheltä, mikä on työnantajan selitys työkokemuslisän puuttumiseen? Jos se ei ole palkanlaskennassa tullut erehdys, niin ota yhteyttä luottamusmieheen. Työkokemuslisään oikeuttavaan palvelusaikaan hyväksytään oman työnantajan palvelu aina, muun työnantajan palvelu, jos se on samalta ammattialalta tai jos siitä on olennaista hyötyä. Jos sinun työkokemuslisävuosissasi on sellaista aikaa, jonka olet ollut muun kuin nykyisen työnantajan palveluksessa muulla kuin samalla ammattialalla, niin sitä on saattanut pudota pois. Työkokemuslisään oikeuttava aika voi muuttua silloin, kun työntekijän tehtävät muuttuvat OLENNAISESTI vaikka työnantaja pysyy samana.
Josse
Vastattu

Hei Kysyin palkkatoimistosta ja se oli heidän virhe, onneksi ;)
Sanna
Vastattu