Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

Äitiysvapaan palkka määräaikaisessa työsuhteessa

Hei, olenko oikeutettu äitiysvapaan aikaiseen palkkaan, vaikka minulla on vain määräaikainen työsuhde? Entä onko minulla oikeutta pitää tänä vuonna kertyneet lomat ennen äitiysvapaata?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 7 vuotta sitten
Jamppa
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Saat palkallista äitiysvapaata sen aikaa, kun työsuhteesi on voimassa äitiysvapaan aikana, jos täytät palkallisuuden edellytykset eli palvelussuhteesi on kestänyt ennen äitiysvapaata vähintään 2 kk ja haet sitä viimeistään 2 kk ennen äitiysvapaan aiottua alkamista ja esität todistuksen raskaudesta. Jos palvelussuhteesi päättyy kesken palkallisen äitiysvapaan, päättyy myös palkanmaksu. Vuosiloman ajankohdan päättää työnantaja kuultuaan työntekijän mielipiteen loman ajankohdasta. Mene siis esittämään lomatoiveesi esimiehellesi ihan pikaisesti. Se saatko pitää myös 1.4.2014 jälkeen ansaittuja lomapäiviä ennen äitiysvapaata, vaatii sopimista työnantajan kanssa ja riippuu mm. siitä, milloin määräaikaisuutesi on päättymässä ja äitiysvapaasi alkamassa.
kirsi
Vastattu