Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuinka kehittäisit tätä palvelua?

Kvtes.fi on tarjonnut kuntatyöntekijöille foorumin työehtosopimusten tulkitsemiseen jo viiden vuoden ajan. Vuosittain sadattuhannet kuntatyöntekijät hakevat apua palvelusta. Nyt kysymme itse ensimmäisen kysymyksemme, kuinka kehittäisit tätä palvelua?
aihealueelle Muu aihe 5 vuotta sitten
Kvtes.fi
Kysytty 5 vuotta sitten
Kvtes.fi
mielestäni sivusto kärsi edellisestä uudistuksesta, ja olen huomattavasti vähentänyt täällä käymistäni. Täältä on nykyään vaikea löytää kysymyksiä. Mielestäni myös kysymykset ja vastaukset ovat vähentyneet verrattuna aikaan ennen uudistusta, eli muutkin ovat vähentäneet täällä käymistään. Entinen oli parempi, sellainen takaisin!
helmikaisla
Vastattu 5 vuotta sitten
helmikaisla