Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

työ ajoista

Työnantajan mukaan yrityksessä noudatetaan kvtes - ja teknisten sopimusta, joiden lisäksi noudatetaan työaikalakia. kysymys koskee lisätyötä, maksetaanko lisätyökorvausta vasta 40 viikkotyötuntimäärään asti ja sen jälkeen vasta ylityö korvausta, vaikka kvtes:n mukaan yleistyöaikaa tekevillä lisätyötä voi muodostua vain arkipyhäviikolla ja arkipyhä jaksoissa. työn antaja vetoaa työaikalakiin.
aihealueelle Työaika 6 vuotta sitten
Pete
Kysytty 6 vuotta sitten
Pete
Ensin sinun kannattaa tutkia työsopimuksestasi, mitä siinä on sovittu sinun työajasta. KVTES:n yleistyöajassa vuorokautisen ylityön raja on 8 tuntia tai työvuorolistassa oleva tuntimäärä kuitenkin enintään 9 tuntia . Viikkoylityön raja on 38 h 15 min. TS:ssa sama paitsi kolmivuorotyössä. Kohdassa lähteet KVTES:n ja TS:n ylityömääräyksiä.
eeva
Vastattu 6 vuotta sitten
eeva