Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

työsopimuksen muuttaminen

hei! yrityksemme entinen toimitusjohtaja teki kaikille työntekijöillemme työsopimuksen ,jossa viikkotyöajaksi sovittiin 36,25 h /vko, nykyinen toimitusjohtajamme pitää työsopimusta kvtes:n vastaisena ja haluaa muuttaa sen teknisten sopimukseksi ja työajaksi 38,25h/vko. olemme kuukausipalkalla, voiko työnantaja muuttaa yksipuolisesti voimassaolevaa työsopimusta, miten lisääntyvät työtunnit pitää työnantajan korvata?
aihealueelle Työaika 6 vuotta sitten
Pete
Kysytty 6 vuotta sitten
Pete
Riippuu siitä, mitä sinun työsopimukseen on kirjattu työajasta. Työajan pidentäminen vaatii pääsääntöisesti sen, että tehdään uusi työsopimus eli molemmin puolin hyväksytään pidentämine ja tarkistetaan palkkaa, jos on kyse kk-palkasta.
Luulevainen
Vastattu 5 vuotta sitten
Luulevainen