Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

pääsiäinen

Onko olemassa joku sääntö ettei pääsiäisenä saa pitää lomaa niin että on lomalla kaikki pääisäisenpyhät? Täällä meillä esimies sanoi näin.
aihealueelle Lomat ja vapaat 6 vuotta sitten
typy
Kysytty 6 vuotta sitten
typy
Sinun kannattaisi puhua esimiehesi kanssa uudestaan ja kysyä, mitä hän tarkoitti. Tavallisessa työajassa pääsiäisen pyhäpäivät ja pääsiäislauantai ovat vapaapäiviä. Ne eivät kuluta lomapäiviä ollenkaan. Esim. pääsiäistä edeltävän viikon lomalla kuluu vain 4 lomapäivää ma-to. Jaksotyössä taitaa olla omia kuvioita. Kysy sitä luottamusmieheltä, jos et halua puhua esimiehesi kanssa.
Eila
Vastattu 6 vuotta sitten
Eila

Olen 70% työajalla, eli 26 h. Miten monta tuntia minun pitää olla töissä viikolla 52?Jouluaatto on vapaa, pe 25.12 on pyhä, Entä viikolla 53, 1.01 on pyhä, samaten 6.1? Kiitollinen avusta..
osa-aikainen
Vastattu 5 vuotta sitten
osa-aikainen