Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

3 päivän sääntö

Onko todella niin että päivä jona ilmoitan esimiehelle olevani kipeä ja estynyt saapumasta töihin, on ensimmäinen sairasloma päivä? Eli siis jos ilmoitan edellisenä päivänä (vapaapäivä) että olen kipeä, en pääse huomenna töihin, niin tuo vapaapäivä lasketaan ensimmäiseksi sairaslomapäiväksi? Ja täten siis olisi vain 2 varsinaista työpäivää varaa olla omalla ilmoituksella sairaana? En ole koskaan ollut sairaslomalla omalla ilmoituksella, olen aina toimittanut lääkärintodistuksen.
aihealueelle Terveys 5 vuotta sitten
Viivi
Kysytty 5 vuotta sitten
Viivi
Jos teidän esimiehellä on sellainen sääntö, niin sitten sama sääntö pitää olla kaikilla kunnan työpäikoilla, muuten teidän osaston henkilökuntaa ei kohdella tasapuolisesti. Ota yhteyttä luottamusmieheen. Jos koko kunnassa on ko. outo sääntö, niin senhän saa kierrettyä ilmoittamalla sairaudestaan vasta vapaapäivän jälkeen ennen työvuoron alkua.
hui
Vastattu 5 vuotta sitten
hui