Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

sairauslomapäivä laitettu vapaa päiväksi

Hei! Olin 2 viikkoa sairaslomalla ja vein todistuksen esimiehelleni parin päivän sisällä. Hän alkoi siitä muutaman päivän kuluttua suunnittelemaan seuraavia työvuorolistoja ja oli laittanut minulle kolmanneksi ja toiseksi viimeiseksi sairaslomapäiviksi työvuorot ja viimeiseksi sairaslomapäiväksi vapaa päivän. Saako näin tehdä koska hänellä oli jo työvuorolistoja tehdessä minun sairasloman pituus tiedossa? Teen 2-vuorotyötä 3 viikon jaksoilla sairaanhoitopiirissä.
aihealueelle Työaika 5 vuotta sitten
Kirsi
Kysytty 5 vuotta sitten
Kirsi
Kysy esimieheltä miksi. Sen jälkeen kysy luottamusmieheltä oliko esimiehen vastaus oikein. Arvelen, että on oikein. KVTES:n viikkolepopykälän soveltamisohjeessa lukee: Mikäli viranhaltija/työntekijä ei ole ollut työssä koko viikkoa mm. vuosiloman, sairausloman tai muun virka-/työvapaan vuoksi siten, että poissaolo on kestänyt yhtäjaksoisesti vähintään 35 tuntia, katsotaan viikoittainen vapaa-aika annetuksi.
Arvi
Vastattu 5 vuotta sitten
Arvi