Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

Jaksotyöajan yölisien maksu 6 viikon jaksossa

Jaksotyöajassa 6 viikkoa eli 3 viikkoa x 2, voidaanko yölisien maksu viivyttää seuraavan 6 viikon jakson yli? Jakson tunnit suunnitellaan koko ajan täyteen, on tullut ylitöitä ja puutetunteja ei ole joita tarvitsisi yötunneista paikata. 1.1.2014-9.2.2014 välisenä aikana tehty 7 kpl 12h yövuoroa eli 63 tuntia yötyötä. 14.3. tulee maksuun 17 tuntia yölisiä, onko oikein? Loput siirtyy seuraavalle jaksolle...
Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 7 vuotta sitten
Karhuherra
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Sinulle pitää maksaa ne helmikuussa päättyneen jakson korvaukset maaliskuun aikana. (kvtes III luku 25 § 5 mom.) Kysy lisää luottamusmieheltä.
rb
Vastattu

Kysyin itse samaa asiaa täältä aiemmin. http://www.kvtes.fi/index.php?option=com_communityanswers&view=answers&task=view&id=473:listojen-yhdistaminen-ja-lisat&Itemid=152 Meillä asia ratkesi niin, että otimme ylihoitajaan ja henkilöstöpäällikköön yhteyttä. Lisiä ei olisi tarvinnut maksaa kuin vasta 6 viikon jakson jälkeen, tosin se olisi ollut hyvä käytäntö. Meille yöhoitajille lisät maksettiin kuitenkin "förskottina" jaksojen välissä, kun nostimme siitä metakan.
Martta
Vastattu