Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

jos lapsi asuu äidin kanssa, kuka hoitaa kipeän lapsen?

Lapsi on sairas, isä ei asu saman katon alla. Jos isä ei ole töissä onko hän velvollinen hoitamaan lapsen ja äidin pitää mennä töihin? Eli äiti ei saa jäähä kipeen lapsen kanssa kotiin vaan joutuu kyselemään ja miettimään tulisiko isä hoitamaan lapseaan? Yhteishuoltajuus on mutta elatussopimuksessa lukee että lapsi on vain joka toinen vkonloppu isällään.
aihealueelle Työyhteisö 5 vuotta sitten
milja84
Kysytty 5 vuotta sitten
milja84
tuo kuullostaa tosi oudolta. Jos se on työnantajan tulkinta työsopimuslain 4 luvun , niin ota yhteyttä pääluottamusmieheen tai liittoon, ja kysy, ammattiliiton kantaa. Jos et ole liittynyt liittoon, kysy työsuojeluviranomaiselta www.tyosuojelu.fi
rob
Vastattu 5 vuotta sitten
rob