Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Liukuva työaika

Eikö liukuva työaika ole mahdollinen, jos työvuorot suunnitellaan etukäteen? Liukuvaa työaikaa on käytetty vuosia ja muutos on tulossa. Ei enää liukumia. Jos tulet aamuvuoroon kaikki leimaavat klo 8. Jos tulet 7.45 työaikasi alkaa klo 8. Kuinka kaikki pystyvät leimaamaan yhtäaikaa klo 8?
aihealueelle Työaika 4 vuotta sitten
Mikaelina
Kysytty 4 vuotta sitten
Mikaelina
Työnantaja voi lakkauttaa liukuvan työajan, jos toiminnot tai muut syyt sitä vaativat. 15 min myöhästymisestä ei voi rangaista teettämällä 45 min työtä palkatta. Luottamusmiehet ja muut henkilöstön edustajat ovat niitä, joille sinun pitää kertoa, mitä mieltä olet työnantajan toimista. He hankkivat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi ja valvovat, että lakeja ja sopimuksia noudatetaan.
joku
Vastattu 4 vuotta sitten
joku