Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Palkkaturva

Miten voi hakea maksamatta jääneitä palkkoja? Kunta jättänyt maksamatta - vaikka töissä on oltu ja todisteet löytyy. Haetaanko palkkaturvasta ja miten? Vai käräjäoikeuden kautta? Samoin on kunnalla jäänyt suorittamatta palveluslisiä. Ilmeisesti toivoivat, ettei huomattaisi.
aihealueelle Palkka 5 vuotta sitten
terveisiä Helsingistä
Kysytty 5 vuotta sitten
terveisiä Helsingistä
Kunta ei varmaankaan ole maksukyvytön, joten palkkaturva ei auta. Ota yhteyttä ammattiliittosi jäseniä edustavaan työpaikan luottamusmieheen tai soita liittoon ja pyydä apua. Jos et ole liittynyt liittoon ja olet jo pyytänyt palkanmaksun oikaisua, eikä se tepsinyt, niin lähetä karhukirje. Odota jonkin aikaa, että työnantaja ehtii toimia, ja ota sen jälkeen yhteyttä lakimieheen. Kohdassa lähteet on ohjeet.
Googlailin
Vastattu 5 vuotta sitten
Googlailin