Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Päiväraha

Olen koulutusmatkalla 200km päässä kotoa. Työnantaja maksaa majoituksen ja lounaan. Onko minulla oikeutta silti päivärahaan?
aihealueelle Palkka 6 vuotta sitten
Outi Leppänen
Kysytty 6 vuotta sitten
Outi Leppänen
Sen pitäisi selvitä saamastasi päätöksestä. Kysy siltä henkilöltä, joka päätti koulutukseen osallistumisesta tai tee matkalasku ja katso miten käy. Jos työnantaja pitää koulutusta välttämättömänä, olet saanut matkamääräyksen ja sinulle korvataan kaikki koulutuskustannukset sekä matkat ja päivärahat liitteen 16 mukaan. Jos olet saanut työvapaata koulutusta varten, työnantaja ei pidä koulutusta välttämättömänä. Silloin sinulle on pitänyt kertoa jo ennalta, mitkä kustannukset työnantaja korvaa.
illu
Vastattu 6 vuotta sitten
illu