Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Pääsiäislauantai

Maksetaanko kvtesissä pyhätunnit pääsiäislauantailta? palkanlaskenta väittää että ei makseta pyhätunteja koko vuorokaudelta. Olen ollut töissä pitkäperjantai-lauantaiaamu 20-08 ja lauantai-ilta-sunnuntaiaamu 20-08 ja en saa pyhälisiä kaikilta tunneilta. Onko tämä oikein?
aihealueelle Palkka 5 vuotta sitten
Mimmi
Kysytty 5 vuotta sitten
Mimmi
Pääsiäislauantaina klo 00.00-18.00 tehdyiltä työtunneilta maksetaan aattokorvauksena varsinaisen palkan lisäksi korottamaton tuntipalkka tai annetaan vastaava vapaa-aika. Sitten alkaakin jo sunnuntaityökorvaus. Lue KVTES III luku 19 §
eevi
Vastattu 5 vuotta sitten
eevi

Eli jos olen lauantain töissä pääsiäisenä saan koko ajalta 100%palkan,koska aattokorvaus ja sunnuntai tunnit ovat sama asia?
Terhi
Vastattu 3 vuotta sitten
Terhi

Kyllä
kyllä
Vastattu 3 vuotta sitten
kyllä