Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Peruuntunut koulutus

Henkilöstölle oli määrätty lauantaikoulutus. Koulutus peruuntui yllättäen niin, että tieto peruutuksesta tuli työntekijöille klo 8-9 välillä aamulla. Koulutuksen oli määrä alkaa klo 9. Pitäisikö henkilöstön saada jotain hyvitystä? Kaikki olivat varanneet lauantain työpäiväksi ja suunnitelleet viikonlopun sen mukaan. Osa myös ehti saapua koulutuspaikalle, kun tieto peruutuksesta ei saavuttanut heitä ajoissa.
aihealueelle Työaika 5 vuotta sitten
Tanja
Kysytty 5 vuotta sitten
Tanja
Minun mielestä työnantajan pitää korvata matkakulut niille, jotka ehtivät mennä koulutuspaikalle. Lisäksi koulukseen laskettuja työtunteja ei voi teettää takaisin, koska työvuoroa ei voi muuttaa enää sen jälkeen, kun työntekijä on saapunut työpaikalle ennen työvuoron alkua eli tässä tapauksessa koulutuspaikalle. Teidän pitää ottaa yhteyttä luottamusmieheenne.
uh
Vastattu 5 vuotta sitten
uh