Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

sairausajan palkka

heissan sain lääkäriltä b lausunnon ja olen toistaiseksi sairaslomalla töistäni, kuinka kauan maksetaan palkkaa ja mitä sen jälkeen maksetaan kela?? Töissä olen vakituinen. elokuussa tulee 15 vuotta täynnä kaupungin töissä.
aihealueelle Terveys 5 vuotta sitten
Tiina.Kau
Kysytty 5 vuotta sitten
Tiina.Kau
Jos sairautesi johtaa työkyvyttömyyseläkkeeseen tai määräaikaiseen kuntoutustukeen, niin sairausajan palkanmaksu päättyy sitten, kun ko. sairauden perusteella on maksettu sairausajan palkkaa yhteensä 180 kalenteripäivää. Sen jälkeen saat Kelan sairauspäivärahaa. Lue Lähteet-kohdan linkeistä Kevan sivuja ja Kvtessin V luvun 4 §, jossa on palkkamääräykset ja esimerkkejä. Sinun kannattaisi kysyä kaikki kysymykset siltä, joka teidän kunnassa/kuntayhtymässä hoitaa työkyvyttömyyseläkeasioita. Sillä tavalla saat juuri sinun tilanteeseen sopivat vastaukset. Ammattiliitostakin löytyy eläkeasioihin perehtynyt asiantuntija.
Kuukkeli
Vastattu 5 vuotta sitten
Kuukkeli