Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työterveyslääkäriin työajalla

Työterveyshuolto on avoinna klo. 8-15.30, jolloin olen töissä. Kun joudun käymään lääkärillä työaikana, joudunko tekemään ajan takaisin vai kuuluuko työaikaan? Käytäntö näyttää vaihtelevan paikasta riippuen, joissain työterveysasemalla käyntiä ei tarvitse tehdä takaisin, mutta toisissa paikoissa sanoataan, että puuttuva työaika on tehtävä.....
aihealueelle Työaika 5 vuotta sitten
korvaan koskee
Kysytty 5 vuotta sitten
korvaan koskee
KVTES:n mukaan työajaksi luetaan työnantajan määräämät terveydenhoidolliset tutkimukset ja tarkastukset sekä lääkärin määräämät tutkimukset. Paikallisesti voidaan sopia muustakin. Jos teidän kunnassa saa käydä työajalla lääkärissä, niin ohjeet löytyvät jostakin. Kysy esimieheltäsi tai luottamusmieheltä.
DE
Vastattu 5 vuotta sitten
DE