Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Riittääkö yksi työpäivä nollaamaan sairausloman laskennan?

Jos on ollut esim. Kolme päivää omalla ilmoituksella sairauslomalla ja palaa töihin, jossa huomaa olevansa edelleen työkyvytön, voiko palata taas sairauslomalle omalla ilmoituksella vai tarvitaanko sairaanhoitajan tms todistus heti? Ts. nollautuuko sairaslomapäivien laskenta sillä, että on vaikka puoli päivääkin töissä, vai jatketaanko sairasloman laskentaa siitä mihin jäätiin. Tällä väliä, kun lasketaan mistä päivästä alkaen tarvitaan kenenkin todistus työkyvyttömyydestä.
aihealueelle Terveys 5 vuotta sitten
Sairastaja
Kysytty 5 vuotta sitten
Sairastaja
Ei. Kun ilmoittaudut uudelleen sairaaksi päivän työssäolon jälkeen, niin esimies kertoo, millaisen todistuksen tarvitset saadaksesi palkallisen sairausloman.
tuulikki
Vastattu 5 vuotta sitten
tuulikki