Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Työkeikan peruuntuminen työnantajan puolelta

Hei, Työkeikka oli varattu su 11-14, joka peruuntui samana päivänä klo 10, johtuen siitä, että yrityksen auto ei käynnistynyt. Tarkoittaako tämä sitä, ettei kyseiseltä päivältä saa mitään korvausta? Näin työnantaja on asian tulkinnut. Asiaa ihmettelen, sillä en kuitenkaan kyseiselle päivällä voinut sopia mitään muuta menoa/työtä. Kiitos avusta!
Kysymyksen lähetti aihealueelle Työaika 8 vuotta sitten
Terhi
Kysytty

Työnantaja voi muuttaa vahvistettua työvuoroluetteloa perustellusta syystä. Herää tietystikin kysymys oliko tuo perusteltu syy eli eikö mistään löytynyt korvaavaa autoa. Jos olit jo ehtinyt mennä työpaikalle tai sinne, mistä piti lähteä keikalle, niin silloin työvuoroa ei voi enää peruuttaa. Jos haluat jotain konkreettista, mihin nojautua, niin googlaa esim. työvuoroluettelon muuttaminen. Jos olet liittynyt liittoon, ota yhteyttä sinne tai luottamusmieheen.
Seija
Vastattu

Kiitos vastauksesta!
Terhi
Vastattu