Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

palkka

Terveydenhoitajan peruspalkka, jyväskylä
aihealueelle Palkka 3 vuotta sitten
sairaanhoitaja
Kysytty 3 vuotta sitten
sairaanhoitaja

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

03HOI030 Terveydenhuollon hoitohenkilöstö, vaativat hoitoalan ammattitehtävät peruspalkka 2 256,42
arv
Vastattu 3 vuotta sitten
arv

Apulaisosastonhoitajan palkka
Valmari
Vastattu 9 kuutautta sitten
Valmari

KVTES liite 3, 2 § Esimiestehtävät. 03HOI020 Peruspalkka 2 537,59 €. Tähän ryhmään kuuluvien päätehtävänä on henkilöstön työn johtaminen ja suunnittelu sekä omaa yksikköä koskeva päätöksenteko ja päätöksenteon valmistelu. Suuremmissa yksiköissä alaisena voi olla myös esimiesasemassa olevia. Tehtäviin kuuluu myös välitöntä potilas-/asiakastyötä. Pätevyys: Viranhaltijalta/työntekijältä edellytetään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistoasteista alan tutkintoa. Tähän ryhmään voivat kuulua esimerkiksi osastonhoitaja sekä apulaisosastonhoitaja/vastaava hoitaja/vastaava terveydenhoitaja, kun kyseessä on yksikön koko ja organisaatio huomioon ottaen selkeästi esimiesasemassa toimiva viranhaltija/työntekijä.
Copy
Vastattu 9 kuutautta sitten
Copy

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes