Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Opiskelun aloitus sairauslomalla?

Olen sairauslomalla ja monimuoto-opintojeni aloitus olisi lokakuun puolivälissä. Jos sairauslomani jatkuu, voinko aloittaa opinnot? Jaksaisin ehkä osallistua lähipäiviin, vaikken työkuntoinen olekaan.
aihealueelle Terveys 5 vuotta sitten
Diagnoosi kesken
Kysytty 5 vuotta sitten
Diagnoosi kesken
Sinulle on myönnetty sairausloma, jotta tervehtyisit. Jos opiskelu ei vaaranna parantumista, niin sen kun opiskelet. Jossakin tapauksessa työnantaja voi olla sitä mieltä, että koska pystyt käymään koulutuksessa, pystyisit myös käymään töissä, etkä siis olekaan työkyvytön. Silloin sairauslomasi voi muuttua palkattomaksi. Mutta tämähän riippuu aivan sinun sairautesi laadusta ja siitä, mitä teet työksesi. Keskustele siis asiasta sinua hoitavan lääkärin kanssa.
wei
Vastattu 5 vuotta sitten
wei