Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lomapäivä leikkauspäivälle

Hei, olen töissä päivähoidossa ja olen menossa polvileikkaukseen 7 viikon päästä (kunnalliselle puolelle joten on periaatteessa otettava aika jota he tarjoavat). Esimieheni sanoi, että minun on otettava vapaapäivä leikkausta varten, eli siis käytettävä yksi lomapäivä siihen. Sairasloma tulee olemaan 2 viikkoa, ja saan sen sairasloman leikkauspäivästä alkaen. Saanko siis tuon lomapäivän sitten takaisin kun olen kuitenkin sairaslomalla tuon kyseisen päivän kun menen leikkaukseen?
aihealueelle Terveys 5 vuotta sitten
Jannica
Kysytty 5 vuotta sitten
Jannica
Minun mielestäni tuo ei ole sellainen perusteltu syy, jonka takia sinun vahvistettua työvuorolistaa voi muuttaa. Mutta jos vasta tehdään uutta listaa, niin siinä voi olla vapaapäivä. Vuosilomapäivän voi laittaa vain sopimalla sinun kanssa. Kysy luottamusmieheltä oikea vastaus, jos olet liittynyt liittoon.
em
Vastattu 5 vuotta sitten
em