Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Alle 10vuotias lapseni sairastuu, saanko palkallista vai pitääkö ottaa palkatonta?

Alle 10v lapseni sairastuu. Olen kunnalla perhepäivähoitajana. Alle kouluikäiset lapseni lasketaan omaan ryhmääni. Jos oma lapseni sairastuu, en saa palkallista sairaslomaa, vaan minun pitää ottaa palkatonta työvapaata. Voiko tämä mennä laillisesti näin?
aihealueelle Terveys 6 vuotta sitten
PPH-äiti
Kysytty 6 vuotta sitten
PPH-äiti
Omassa kodissaan työskentelevän perhepäivähoitajan tilapäinen hoitovapaa on palkaton. Mutta monessa kunnassa on sovittu paikallisesti, että perhepäivähoitajakin saa tilapäisen hoitovapaan ensimmäiset päivät palkallisena. Esim. http://dynasty.phnet.fi/orimattila/kokous/20131233-6.HTM Kysy luottamusmieheltä, mikä on teidän kunnan tilanne.
kirsi
Vastattu 6 vuotta sitten
kirsi