Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

sijaisena äitiyslomalle

olen kunnassa sosiaalityöntekijän viransijaisena määräyskirja vuoden loppuun. Jään siitä äitiyslomalle, mutta varsinainen sosiaalityöntekijä ei palaa vaan äitiyslomalleni etsitään sijaistajaa. Jatketaanko minulle viransijaisuutta ja saanko normi äitiysetuudet (palkanmaksu)?
aihealueelle Sopimukset 5 vuotta sitten
Äitiyslomalle
Kysytty 5 vuotta sitten
Äitiyslomalle
Hae jatkoa. Jos sinua ei valita, niin työnantajan pitää osoittaa, että valitsematta jättäminen ei johtunut siitä, että käytät oikeuttasi perhevapaisiin, vaan siitä, että valittu henkilö oli sinua pätevämpi tms. Sinun palkanmaksu päättyy siihen, kun määräaikainen työsopimuksesi päättyy. Kannattaisi kysyä joltain oikealta asiantuntijalta esim. luottamusmieheltä tai liitosta.
yxkax
Vastattu 5 vuotta sitten
yxkax