Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

työpäivän katkaiseminen

Työvuoroni on kirjoitettu 8-16, ja katkaistu puoleksi tunniksi, ja koulutus on kirjoitettu työvuorooni alkavaksi klo 16.30 ja päättyväksi klo 18.30. Koulutus on muualla kuin työpaikallani. Voiko työnantajani keskeyttää työvuorono puoleksi tunniksi, jonka aikana joudun siirtymään työpaikaltani koulutuspaikkaan, eli tuon puolen tunnin aikana tapahtuu siirtyminen, mutta se on työnantajan mukaan omaa aikaani. Koulutus on työnantajan määräämää.
aihealueelle Työaika 5 vuotta sitten
hely
Kysytty 5 vuotta sitten
hely
Lainaus Kuntatyönantaja-lehdestä 3/2009 s. 26: "Mikäli koulutustilaisuus on työajaksi luettavaa aikaa, työajaksi merkitään se aika, jonka koulutustilaisuus tosiasiallisesti kestää. Koulutukseen matkustamiseen käytettyä aikaa ei lueta työajaksi, vaikka itse koulutukseen käytetty aika sellaiseksi luettaisiinkin" Kannattaa silti puhua luottamusmiehen kanssa.
reija
Vastattu 5 vuotta sitten
reija