Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Sairausloma työsuhteen alussa

Sairastuin työsuhteen alkua edeltävänä päivänä. Sairauslomaa kesti viikon. Olen ollut opintovapaan sijaisena samassa työpaikassa jo reilun kahden vuoden ajan, tosin kesät ja joulut poislukien, sillä viranhaltijat eli opintovapaalaiset palaavat noiksi ajoiksi itse töihin. Vaikka siis olen samassa päiväkodissa jo "vanha" työntekijä, luetaanko minut viidennenkin puolivuotis pätkän alkaessa uudeksi työntekijäksi, enkä siis ole oikeutettu palkalliseen sairaslomaan työsuhteen alussa?
aihealueelle Terveys 4 vuotta sitten
Pilvi
Kysytty 4 vuotta sitten
Pilvi
Se voi riippua siitä, miten pitkiä ovat olleet määräaikaisten työsuhteiden välit. Luottamusmieheltä saisit oikean vastauksen. Lukemista kohdassa Lähteet
utte
Vastattu 4 vuotta sitten
utte