Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

kokemuslisä

entisessä työssä hyväksytyt kokemuslisät , jatkuuko uudessa työssä? molemmissa olin yksitisellä työssä pitäisikö niiden näkyä tilinauhassa?
aihealueelle Sopimukset 3 vuotta sitten
ulpukka
Kysytty 3 vuotta sitten
ulpukka
Jos olet esittänyt aikaisemmista työsuhteista luotettavat selvitykset esim. työtodistukset nykyiselle työnantajalle, ja nykyinen työnantajasi on päättänyt, että aikaisemmista työsuhteissa tehdyistä töistä on olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissäsi, ja sinulla on työkokemuslisään oikeuttavaa palvelusta vähintään 5 vuotta, niin sinulla pitäisi olla työkokemuslisä palkassasi. Palkkalaskelmasta löytyy tod. näk. jostain kohtaa tieto, onko sinulla työkokemuslisää, mutta jos et näe sitä, niin kysäise palkanlaskennasta. Lue työkokemuslisästä KVTES-palkkausoppaan s. 54 http://shop.kuntatyonantajat.fi/uploads/toimiva_palkkaus.pdf
etti
Vastattu 3 vuotta sitten
etti