Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

kokemuslisä

entisessä työssä hyväksytyt kokemuslisät , jatkuuko uudessa työssä? molemmissa olin yksitisellä työssä pitäisikö niiden näkyä tilinauhassa?
aihealueelle Sopimukset 2 vuotta sitten
ulpukka
Kysytty 2 vuotta sitten
ulpukka

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos olet esittänyt aikaisemmista työsuhteista luotettavat selvitykset esim. työtodistukset nykyiselle työnantajalle, ja nykyinen työnantajasi on päättänyt, että aikaisemmista työsuhteissa tehdyistä töistä on olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissäsi, ja sinulla on työkokemuslisään oikeuttavaa palvelusta vähintään 5 vuotta, niin sinulla pitäisi olla työkokemuslisä palkassasi. Palkkalaskelmasta löytyy tod. näk. jostain kohtaa tieto, onko sinulla työkokemuslisää, mutta jos et näe sitä, niin kysäise palkanlaskennasta. Lue työkokemuslisästä KVTES-palkkausoppaan s. 54 http://shop.kuntatyonantajat.fi/uploads/toimiva_palkkaus.pdf
etti
Vastattu 2 vuotta sitten
etti

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes