Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

kokemuslisä

entisessä työssä hyväksytyt kokemuslisät , jatkuuko uudessa työssä? molemmissa olin yksitisellä työssä pitäisikö niiden näkyä tilinauhassa?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Sopimukset 5 vuotta sitten
ulpukka
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos olet esittänyt aikaisemmista työsuhteista luotettavat selvitykset esim. työtodistukset nykyiselle työnantajalle, ja nykyinen työnantajasi on päättänyt, että aikaisemmista työsuhteissa tehdyistä töistä on olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissäsi, ja sinulla on työkokemuslisään oikeuttavaa palvelusta vähintään 5 vuotta, niin sinulla pitäisi olla työkokemuslisä palkassasi. Palkkalaskelmasta löytyy tod. näk. jostain kohtaa tieto, onko sinulla työkokemuslisää, mutta jos et näe sitä, niin kysäise palkanlaskennasta. Lue työkokemuslisästä KVTES-palkkausoppaan s. 54 http://shop.kuntatyonantajat.fi/uploads/toimiva_palkkaus.pdf
etti
Vastattu