Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Sairaalassa toimin kouluttajana henkilökunnalle, voiko siitä pyytää lisäpalkkaa ja paljonko

Monissa sairaaloissa on varmasti erilaisia koulutustehtäviä, jossa esim. sairaanhoitaja kouluttaa kollegojaan tietyn ajan kokopäiväisesti. Kouluttajan työ on mielestäni eri tavalla vaativaa, illalla ja vapaa-ajallakin mietit, miten asiaa esität, ja valmistelet esitystä mielessäsi. Onko kokemusta, tietoa, voiko lisäpalkkaa saada koulutusjaksolta, minkä verran? Vaativuuskori 3 eli vajaan 100e lisä kuussa tuntuu mitättömältä työn vaativuuteen nähden.
aihealueelle Palkka 6 vuotta sitten
Sinikka
Kysytty 6 vuotta sitten
Sinikka
Aina voi pyytää lisää palkkaa. Ota asia puheeksi esimiehesi kanssa. Sinulle pitää myös järjestää työaikaa koulutuksen suunnitteluun. Sitä ei tehdä vapaa-ajalla ilman korvausta. Sinun kannattaisi puhua myös luottamusmiehen kanssa siitä, onko tehtäväkohtainen palkkasi teidän vaativuuskriteerien mukainen. Tarkista myös työssopimuksesi, että onko siinä mainittu koulutustehtävä.
Maikki
Vastattu 6 vuotta sitten
Maikki