Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

osittainen hoitovapaa + työnteko

Hei, suunnittelen jääväni työstäni osittaiselle hoitovapaalle ensi syksynä kun esikoinen aloittaa ekaluokan. Ajatuksenani on tehdä 4 päiväistä työviikkoa. Miten on asioiden laita jos haluaisin tehdä toiminimellä töitä tuona vapaapäivänä (en välttämättä täyttä päivää) ainakin joinain päivinä kuussa? Työt olisivat saman alan työtä jota teen vakituisessa työssäni, mutta eivät kilpaile.
aihealueelle Sopimukset 4 vuotta sitten
Hellu
Kysytty 4 vuotta sitten
Hellu
Jos olet viranhaltija, niin sinun pitää ilmoittaa työnantajalle sivutyöstä. Työntekijöillä ei ole velvollisuutta ilmoittaa, mutta kannattaisikohan varmistaa, että työnantajasi uskoo sinun haluavan lyhennetyn työajan lapsen hoidon vuoksi eikä sivutyön takia. Varmista myös, miten käy Kelan osittaisen hoitorahan.
EM
Vastattu 4 vuotta sitten
EM