Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Sairausloma jatkuu vkonlopun jälkeen

Olen lto, kävin ke lääkärissä ja todistukseen merkittiin ajaksi ke-pe. Olen nyt sunnuntaina kuumeessa. Miten toimin aamulla? Vaimon mielestä en voi olla pois töistä maanantaina.
aihealueelle Terveys 4 vuotta sitten
Tomi
Kysytty 4 vuotta sitten
Tomi
Jos olet edelleen työkyvytön, niin soitat ennen työvuoron alkua esimeihelle. Ilmoitat olevasi sairas.Kysyt esimieheltä, tarvitsetko lääkärintodistuksen vai riittääkö terveydenhoitajalta saatava todistus. Sitten käyt hänkkimassa todistuksen ja toimitat sen työnantajalle esimiehen ohjeiden mukaan. Teillä on paikalliset ohjeet, miten menetellä, kun sairastuu. Ota niistä selvää ennen kuin sairastut seuraavan kerran.
flunssa
Vastattu 4 vuotta sitten
flunssa

Kun on ollut poissa lääkärintodistuksella, niin jatkosairauslomaan ei enää kelpaa muu kuin lääkärintodistus. Näin ainakin meillä.
flunssa2
Vastattu 4 vuotta sitten
flunssa2