Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Sijaisuus ja arkipyhät (päivätyö)

Hei, sain KVTES:iä noudattavan työsopimuksen viikolle 12 (21.-27.3.2016), työsopimuksessa lukee että työaika on 38,25h/vko ja työaikaprosentti 100%. Mutta kyseisellä viikolla tänä vuonna on pitkäperjantai 25.3 joka on käsittääkseni palkallinen vapaapäivä niin tuleeko minun saada palkka myös tuolta kyseiseltä päivältä kun kyseessä on päivätyö paikassa jossa kaikki arkipyhät ovat vapaita, ja täten töitä ei ole tuona päivänä lainkaan mutta sopimukseni on kuitenkin voimassa koko viikon maanantaista sunnuntaihin? Vakituisille työntekijöille ainakin maksetaan ihan normaali palkka tuolta päivältä, mutta eroaako lyhytaikainen sijainen tässä asiassa mitenkään palkanmaksussa?
aihealueelle Palkka 3 vuotta sitten
Tucmas
Kysytty 3 vuotta sitten
Tucmas
Eiköhän se ole niin, että saat tuntipalkan työvuorolistan tunneilta, koska työsuhteesi kestää noin vähän aikaa. Tuntipalkka lasketaan jakamalla ao. tehtävän kk-palkka luvulla 163, kun viikkotyöaika on 38,25 tuntia. Arkipyhä alentaa ylityörajaa. Varmuuden saat, kun kysyt esimieheltä.
muistelen
Vastattu 3 vuotta sitten
muistelen