Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lapsen sairastuminen

Jos lapsi sairastuu, ja joutuu olemaan töistä pois sairaan lapset takia. Voiko esimies menetellä niin, että sanoo että vapaapäivä siirretään siten että ne kuluu siinä kun hoidan sairasta lasta vaikka ne vapaat olisi työlistalla suunniteltu ihan muille päiville. Ja todistus lapsen sairastumisesta sekä miehen työssäolosta toimitettu.
aihealueelle Terveys 4 vuotta sitten
hiphei
Kysytty 4 vuotta sitten
hiphei
Sinun pitää kysyä esimieheltä, mikä on se perusteltu syy, johon hän vetoaa aikoessaan yksipuolisesti ilman sinun suostumusta muuttaa vahvistettua työvuoroluetteloa sinun osalta ja sen jälkeen ottaa yhteyttä luottamusmieheen. Ks. KVTES III luku 30 § 2 mom.
EL
Vastattu 4 vuotta sitten
EL