Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Olenko vakuutettu työmatkalla?

Olen lähdössä työmatkalle ja mietin pitääkö minun ottaa matkavakuutus vai korvaako työnantaja jos esimerkiksi rikon henkilökohtaisen puhelimeni? Työskentelen Helsingin kaupungilla.
aihealueelle Matkat 3 vuotta sitten
Varaveneilijä
Kysytty 3 vuotta sitten
Varaveneilijä
Arvelen, että työnantajan vakuutus ei korvaa sinun henkilökohtaista puhelintasi, mutta vakuutusasiat ovat sen verran monimutkaisia, että harrastelijoiden tulkintoihin ei kannata koskaan uskoa. Kysy ennen matkalle lähtöä matkamääräyksen antajalta, minkälainen vakuutus sinulla on työnantajan toimesta.
harri
Vastattu 3 vuotta sitten
harri