Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lapsettomuushoidot

Hei! Tiedustelisin maksetaanko lääkärin määräämistä lapsettomuushoito tutkimuksista ja toimenpiteistä palkkaa? Vai käydäänkö niissä omalla ajalla? Entä lääkärinmääräämästä sairaslomasta? Onko se palkallista vai palkatonta? Kyseessä selittämätön lapsettomuus. Työskentelen päiväkodin keittiöllä uudellamaalla.
aihealueelle Palkka 6 vuotta sitten
Tietämätön
Kysytty 6 vuotta sitten
Tietämätön
Omalla ajalla pitäisi käydä. Koska joudut joka tapauksessa ilmoittamaan esimiehelle poissaoloista, voisit ehkä kertoa etukäteen syyn ja kysyä, voiko työaikojasi järjestellä. Sairausloman palkallisuus taitaa riippua lääkärintodistuksesta. Teillä voi olla sairauslomista ja tutkimuksissa käynneistä kuntakohtaiset yksityiskohtaiset ohjeet. Meillä ainakin on. Niissä on luetteloa niistä syistä, joista ei saa palkallista tutkimuksessa ja hoidossa käyntiä tai poissaoloa. Kysy esimieheltä tai luottamusmieheltä, onko teillä.
Maisa
Vastattu 6 vuotta sitten
Maisa