Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

palkanperintä

Hei olisin halunut kyselä kun olen sairauslomalla ja nyt sain karhukirjen et työnantaja on maksanut liika palkaa epä huomiossa...olen jäänyt sairauslomalla jo 14.4 2015 ja sitten osakuntoustuelle 1.1.2016 ja työnantaja on maksanut osaaikapalkaa 1.1.2016 jonka se on annonut kelasta ja nyt joudun sen maksamaan korkojen kansa olen kuntatyöntekijä
aihealueelle Terveys 4 vuotta sitten
työntekijä
Kysytty 4 vuotta sitten
työntekijä
Jos olet saanut sinulle kuulumatonta palkkaa, niin joudut maksamaan sen takasin. Työnantaja voi periä sen useammassa erässä ja jopa joissan harvoissa tapauksissa kohtuullistaa sitä. Jos karhukirjeessä ei ole eritelty, mistä perittävä summa muodostuu, niin pyydä sitä. Jos olet liittynyt ammattilittoon, niin ota yhteyttä ammattiliittosi jäseniä edustavaan pääluottamusmieheen. Hän katsoo, että karhukirje ja perittävä summa on asianmukainen.
Etta
Vastattu 4 vuotta sitten
Etta