Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Irtisanominen virkavapaalla

Hei Olen virkavapaalla 26.3-3.7-16 sitten minulla on vuosiloma 4.7-31.7-16. Virkavapauden syy on se, että jäin hoitamaan miestäni hänen pitkäaikaissairauden vuoksi. Tilanne on nyt se, että en voi palata töihin, vaan jatkaisin mieheni hoitamista edelleen. Olen ollut kunnan palveluksessa yli 20vuotta, tosin osa on lyhyitä määräaiaikaisia jaksoja. Olen osastonhoitaja ja nykyiseen tehtävääni menin 1.10.2009. Voinko sanoa itseni irti virkavapaalla ja onko irtisanomisaika 1kk?
aihealueelle Muu aihe 4 vuotta sitten
osastonhoitaja
Kysytty 4 vuotta sitten
osastonhoitaja
Irtisanomisaikasi on 1 kk. KVTES VIII luku 5 § 2-3 mom. http://flash.kuntatyonantajat.fi/kvtes-2014-2016--2016%20muutokset/html/#144 Voit sanoa itsesi irti ihan milloin vain.
Narsissi
Vastattu 4 vuotta sitten
Narsissi