Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kotiinpalaaminen koulutuksesta omalla ajalla

Moi! Olemme menossa työporukan kanssa TyHy-päivään Seitsemiseen, jonne on lähes tunnin mittainen ajomatka työpaikaltamme. Työpäivä päättyy sinne. Onko sieltä palaaminen sopimusten mukaan omalla ajalla vaiko kuuluuko se vielä työaikaan, sieltä kuitenkin on normaalia huomattavan pidempi kotimatka. Kouluajoista muistelen, että ammattiliiton edustaja sanoi tälläisten tilanteiden olevan työaikaa. Kiitos vastauksesta!
aihealueelle Työaika 3 vuotta sitten
Tietämätön
Kysytty 3 vuotta sitten
Tietämätön
Mä olen sitä mieltä, että matka-aika ei tässä tapauksessa ole työaikaa. Jos matka tyhy-paikalta kotiin aiheuttaa enemmän kustannuksia kuin normaalisti työpaikalta kotiin, niin silloin korvataan kustannusten erotus. Kannattaa kysya luottamusmieheltä, niin saa luotettavan vastauksen. http://www.kuntatyonantajalehti.fi/fi/arkisto/2009/3/Documents/ala-tuhlaa-tyoaikaa.pdf
EM
Vastattu 3 vuotta sitten
EM