Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työvuoroista

Hei! Lähestyn työvuorotaulukkoon liittyvissä epäselvyyksissä, joista pitäisi saada selvyys eli… Esim. Työvuorolista on julkaistu ja siinä havaitaan virheitä esim. vuosiloma merkitsemättä listaan. Esimies korjaa listan vetämällä työvuorot yli ja merkkaamalla päälle lomapäivämerkinnän. Mitä tapahtuu jos näistä päivistä aiheutuu +/ - tunteja? Eli loma myönnetty ajalle 20.6-28.6 mutta työvuorotaulukossa on merkitty työajat jokaiselle päivälle. Kun työvuorojen toteumat syötetään niin näistä päivistä aiheutuu – tunteja, pitääkö työntekijän tehdä ne takaisin?
aihealueelle Työaika 4 vuotta sitten
satu
Kysytty 4 vuotta sitten
satu
Täältä löytyy työvuorolistan laatijalle ohjeita ennalta suunnitellusta vuosilomasta http://flash.kuntatyonantajat.fi/jaksotyo-2015/#74 Kannattaisi ottaa yhteyttä luottamusmieheen.
tuula
Vastattu 4 vuotta sitten
tuula