Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Päiväraha koulutukseen osallistumisesta

Jos työnantaja lähettää työntekijän koulutukseen ja on myöntänyt työntekijälle palkallisen työvapaan (ei virkamatkamääräys), että työntekijä voi osallistua päivän kestävään koulutukseen (ammattitaidon ylläpito/kehittäminen), niin voiko työnantaja maksaa tällöin työntekijälle myös päivärahan?
aihealueelle Matkat 4 vuotta sitten
Päiväraha
Kysytty 4 vuotta sitten
Päiväraha
Koska et saanut virkamatkamääräystä, niin työnantajan tulee päättäessään virkavapaasta päättää myös korvattavista kustannuksista esim. korvataanko oman auton käyttö ja maksetaanko päiväraha. Käy keskustelemassa virkavapaan myöntäneen henkilön kanssa. Lisätietoja KVTES:n III luvun 4 §:n 2 momentin 3 kohdan soveltamisohjeessa ja täällä kohdassa täydennyskoulutus http://www.kuntatyonantajat.fi/fi/sopimukset/tyoelaman-kehittaminen/henkilostojohtaminen-tuloksellisuus-ja-osaaminen/Sivut/osaamisen-kehittamista-koskeva-suositus.aspx
EM
Vastattu 4 vuotta sitten
EM