Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Päiväraha koulutukseen osallistumisesta

Jos työnantaja lähettää työntekijän koulutukseen ja on myöntänyt työntekijälle palkallisen työvapaan (ei virkamatkamääräys), että työntekijä voi osallistua päivän kestävään koulutukseen (ammattitaidon ylläpito/kehittäminen), niin voiko työnantaja maksaa tällöin työntekijälle myös päivärahan?
aihealueelle Matkat 3 vuotta sitten
Päiväraha
Kysytty 3 vuotta sitten
Päiväraha
Koska et saanut virkamatkamääräystä, niin työnantajan tulee päättäessään virkavapaasta päättää myös korvattavista kustannuksista esim. korvataanko oman auton käyttö ja maksetaanko päiväraha. Käy keskustelemassa virkavapaan myöntäneen henkilön kanssa. Lisätietoja KVTES:n III luvun 4 §:n 2 momentin 3 kohdan soveltamisohjeessa ja täällä kohdassa täydennyskoulutus http://www.kuntatyonantajat.fi/fi/sopimukset/tyoelaman-kehittaminen/henkilostojohtaminen-tuloksellisuus-ja-osaaminen/Sivut/osaamisen-kehittamista-koskeva-suositus.aspx
EM
Vastattu 3 vuotta sitten
EM