Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Sairausajan palkka kun työsuhde on kestänyt alla viikon?

Olen aloittanut työsuhteen 17.6.16,työsopimus kirjoitettu alle paria viikkoa aiemmin,ilman koeaikaa. Työsuhde on luonteeltaan kesätyö. Sairastuin 20.6. ja lomaa kirjoitettiin 29.6.asti. Nyt mietityttääkin tämä,saanko palkkaa ja minkä suuruista tältä ajalta,vai tuleeko kysymykseen Kelan sair.päiväraha. Kyseessä on kaupungin työpaikka. Mihin minun kannattaa olla yht.asian tiimoilta?
aihealueelle Palkka 4 vuotta sitten
Tarja
Kysytty 4 vuotta sitten
Tarja
Koska palvelussuhteesi on kestänyt alle 60 kalenteripäivää, saat sairausajan palkkaa enintään 14 kalenteripäivältä koska ehdit aloittaa työnteon eli olla oikeasti töissä ennen sairauslomaa edellyttäen, että olet ilmoittanut poissaolosta työnantajan ohjeiden mukaan ja olet todistanut sairauden työnantajan vaatimalla tavalla (lääk.tod.) KVTES V luku 2 § 3 mom.
hedi
Vastattu 4 vuotta sitten
hedi