palkka

 • Toimin sopimuspalokuntalaisena ja minulla on henkilökohtainen, toistaiseksi voimassa oleva työsopimus (vuodesta 2018 lähtien) hyvinvointialueen kanssa.
  Sopimuksessa ei ole mainittu mitään minimituntimäärää vaan on nk. nollatuntisopimus ja palkkani perustuu tehtyihin toimenpiteisiin (hälytykset, harjoitukset jne).

  Kuuluuko tuo kesäkuun palkanmaksussa maksettava 467€ arvoinen kertapalkkio myös minulle? Työnantajan mukaan nollatuntisopimuslaisille (ml sopimuspalokuntalaiset) sitä ei makseta.

 • Hei, Mikä on tuntimäärä per kolmen viikon lista jos tekisin 90% työaikaa? Voiko tehdä joka toinen viikko 5 pvää ja joka toinen viikko 4 päivää töitä?Miten jakautuu tunnillisesti? Nyt kunnalla 80% niin 91.30 h. Yst terv Hanna
 • Jos irtisanoudun vanhempainvapaan tai hoitovapaan jälkeen vakituisesta työsuhteestani joudunko maksamaan takaisin työnantajan maksaman äitiysajan palkkaa? (ennen irtisanoutumista minulla on vanhempainvapaan ja hoitovapaan välissä vuosiloma).

 • Minulla on kotikunnassani virka, josta olen tällä hetkellä virkavapaalla. Olen ollut kotikunnallani töissä viimeksi 1.5 v sitten, jonka jälkeen olen ollut virkavapaalla, joka jatkuu vielä ainakin vuoden ajan. Olen ollut toisella kunnalla töissä viimeisen vajaa vuoden ajan ja tuonne minulla on määräaikainen virkamääräys. Olen jäämässä äityslomalle. Kotikunnan virkavapaa jatkuu äitiysloman yli ja toisen kunnan määräaikainen virkamääräys jatkuu n. 3kk äitiysloman alkamispäivästä. Voinko saada molemmilta kuntatyönantajilta palkkaa äitiysvapaan ensimmäisiltä 72 päivältä vai vain toiselta? 

 • Hei!

  Olen vakituinen treen kaupungilla. Työvuosia 20 varhaiskasvatuksen puolella. 

  Nyt olen työkokeilussa treen kaupungilla asiakaspalvelu sihteerinä. 

  Mikä on palkkani jos jään aspa tehtäviin kokeilun jälkeen.?? 

 • Lasketaanko työkokemuslisä aina peruspalkasta vai tuleeko siihen laskea myös henkilökohtainen lisä mukaan ja lasketaanko tuo kokemuslisä aina  uudelleen kun palkka nousee?

 • Hei,

  Olen filosofian maisteri, ei opettajan pätevyyttä.

  Jos sijaistan jonkin kielen lehtoria, mikä on minimipalkka (& laskentakaava)

  1. alakoulussa 1-5 päivän sijaisuuksissa?

  2. alakoulussa yli 5 päivän sijaisuuksissa?

  3. yläkoulussa/lukiossa 1-5 päivän sijaisuuksissa?

  4. yläkoulussa / lukiossa yli 5 päivän sijaisuuksissa

  Tässä katselin palkkakuittiani ja alakoulun puolella koulussa työskentelevän englannin lehtorin alle 5 päivän sijaisuudesta olen saanut luokanopettajan minimituntipalkan. Mahtoiko mennä palkanmaksu oikein?!

   

 • Hei!

  Kysyisin alla olevaan linkkiin viitaten, miten luokanopettajan työssä kuuluisi toimia epäpätevän työntekijän palkan suhteen. Olen toiminut useamman vuoden eri mittaisissa työsuhteissa luokanopettajan työtehtävissä sekä kunnallisessa koulussa että yksityisessä koulussa. 

  Koskeeko tuo epäpätevyysalennuksen poistuminen myös luokanopettajan työtä?

 • Hei, olen vuorotyöyksikössä töissä. Puuttuvia vuoroja oli perjantaina tarjolla ja laitoin viestin esimiehelle että voin tehdä tarvittaessa maanantain vuoron, esimies vastaa minulle vasta maanantaina että teenkö vuoron? Ja suostun.

  Kuuluuko minulle maksaa hälytysraha koska vuoro vahvistettiin esimiehen puolelta vasta pari tuntia ennen vuoron alkua? 

 •  Hei

  Jos työvuoro on listassa alkamassa 8.30 ja minut hälyytetään klo 7.40  tulemaan töihin niin pian kuin pääsen, saanko hälytysrahan?