Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Vapaista

Hei! Olen nyt isyysvastaavaa vastaavalla vapaalla 33 päivää. Sen jälkeen voinko pitää vuoden 2016 loppuun asti kertyneet lomani ennen kuin jään hoitovapaalle kotiin? Hoitovapaa kestäisi kesäkuun alkuun tätä vuotta. Voinko olla vuosilomalla isyysvapaan ja hoitovapaan välissä vaikka minulla on töissä sijainen vapaideni ajan? Työni on kvtes:n alaista.
aihealueelle Muu aihe 3 vuotta sitten
-TT-
Kysytty 3 vuotta sitten
-TT-
Jos haluat pitää vuosilomaa ennen lomakautta ja hoitovapaan alkamista, niin sinun pitää saada sovittua siitä työnantajan kanssa. Muuten kesälomasi on työnantajan määräämänä aikana hoitovapaan jälkeen mutta ennen 30.9. Niin että pikaisesti puhumaan esimiehen kanssa!
Loska
Vastattu 3 vuotta sitten
Loska