Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lapsen kuntoutuskäynnit työajalla

Hei. Olen töissä kunnalla lastenjoitajan. 1 lapsistani käy kerran viikossa puheterapiassa. Ja toinen lapsi kerran viikossa toimintaterapiassa. Saanko olla töistä pois tämän ajan aina ja saako siltä ajalta paikan?vai pitääkö puuttuvat tunnin tehdä sisään.
aihealueelle Lomat ja vapaat 12 kuutautta sitten
nina88
Kysytty 12 kuutautta sitten
nina88

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

KVTES:ssa ei ole tuollaisista poissaoloista erityismääräyksiä. Joudut hakemaan joka kerraksi palkatonta vapaata, jos käyntejä ei voi sopia sinun työajan ulkopuolelle. Kannattaa puhua esimiehen kanssa ja kertoa käyntien ajat heti, kun ne on tiedossa. Ehkä sinun työvuoroja voitaisiin sovittaa niin, että käynnit ovat sinun vapaa-aikana.
Katri
Vastattu 12 kuutautta sitten
Katri

Työehtosopimukset