Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lapsen kuntoutuskäynnit työajalla

Hei. Olen töissä kunnalla lastenjoitajan. 1 lapsistani käy kerran viikossa puheterapiassa. Ja toinen lapsi kerran viikossa toimintaterapiassa. Saanko olla töistä pois tämän ajan aina ja saako siltä ajalta paikan?vai pitääkö puuttuvat tunnin tehdä sisään.
aihealueella: Lomat ja vapaat 5 months ago
nina88
Kysytty 5 months ago
nina88

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

KVTES:ssa ei ole tuollaisista poissaoloista erityismääräyksiä. Joudut hakemaan joka kerraksi palkatonta vapaata, jos käyntejä ei voi sopia sinun työajan ulkopuolelle. Kannattaa puhua esimiehen kanssa ja kertoa käyntien ajat heti, kun ne on tiedossa. Ehkä sinun työvuoroja voitaisiin sovittaa niin, että käynnit ovat sinun vapaa-aikana.
Katri
Vastattu 5 months ago
Katri

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes