Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kokoaikaisesta 80 % ksi

Olen Vantaan kaupungilla vakituisesti ja kokoaikaisesti töissä ja haluaisin yhden vuoden tehdä vain 30h viikossa. Onnistuuko tämä ? Kuinka vaikuttaa lomiin ?
aihealueelle Työaika 6 vuotta sitten
Tania
Kysytty 6 vuotta sitten
Tania
Noin pieni alentaminen ei vaikuta vuosilomaan muuten kuin vuosiloma-ajan palkkaan. Osa-aikaisuuden toteutuminen on kiinni siitä, suostuuko työnantaja siihen. Kysy esimieheltä jo ennen kuin rupeat tekemään hakemusta. Jos tuntuu siltä, että esimies ei olisi halukas myöntämään osa-aikaista virka/työvapaata, niin pyydä luottamusmiestä selvittämään, kohdellaanko sinua jotenkin epätasapuolisesti verrattuna muihin Vantaalla osa-aikatyön saaneisiin.
Klaudia
Vastattu 6 vuotta sitten
Klaudia