Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

viikkolepokorvaus

Olenko oikeutettu viikkolepokorvaukseen taannehtivasti, jos olen työskennellyt esimiehen suostumuksella jopa 12 pvää peräkkäin? Oikeuttaako maanantaista sunnuntaihin tehty työ viikkolepokorvaukseen?
aihealueelle Työaika 2 vuotta sitten
kaisa
Kysytty 2 vuotta sitten
kaisa
Jos olit tilapäisesti työssä vapaa-aikanasi, eikä sinulle jäänyt vähintään 24 tunnin pituista viikoittaista lepoaikaa ko. viikolla (26 § 1 mom.), niin saat puuttuneen lepoajan vapaana viimeistään kolmen kuukauden kuluessa työn tekemisestä tai suostumuksellasi tilapäisestä työstä maksetaan työhön käytetyltä ajalta yksinkertainen tuntipalkka (4 mom.). Lue koko pykälä https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/2017/luku-3-tyoaika/lepoajat
Sade
Vastattu 2 vuotta sitten
Sade

lahees puuttuu aina viikkolepolorvaus?
baybay
Vastattu vuosi sitten
baybay